Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]nowy

Awergio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

właśnie ściąga się gra.

Co na początek powinienem o niej wiedzieć ?

grałem w dote i lola ponad 2 lata, może to ma jakieś znaczenie, może na początku będzie łatwiej ?

Do you want to allow patching and updating of new versions of hi rez games in the background?

takie info pojawiło się na początku, co wtedy wybrać ?

Opublikowano

Powinieneś wiedzieć, że w smite nie ma Bota i topa, jest left i right zwany długą i krótką oraz jungla, campy koło mida są najważniejsze oraz na długą linie.

Jest 5 klas postaci:

-Assasyny (junglerzy)

-Warriory (offtanki, niektórzy dobrze sobie radzą w jungli i na solo lane)

-Guardiany (tanki)

-Rangery (Ranged AD carry)

-Magowie (Postacie polegające na skillach, AP)

Co do maksowania skilli i itemkach do 10 lvla korzystaj z autobuya i auto levelowania skilli.

To tyle z mojej strony :)

Opublikowano

na początku zbieraj na ao kanga jest to bardzo op postać na 3vs3 na którym można najwięcej favorów wbić i expa ;)

Opublikowano

na początku zbieraj na ao kanga jest to bardzo op postać na 3vs3 na którym można najwięcej favorów wbić i expa ;)

najwiecej favorow i expa wbija sie na conqescie sa mocniejsze postacie od ao

Opublikowano

ao jest tani z tego co pamiętam i świetny dla początkujących ,świetnie się sprawdza na low lvl (konta) na wszystkich liniach, no i jest op :p

0bdbc37d288733ba.jpg

Opublikowano

Jest op z dobrym buildem, a z buildem z auto buya to wiele nie zrobi.

podobno maniek ma build w ktorym z tornada bije się po 400 na 0,5 sec chyba ( cały czas czekam az napiszesz ten build gdzieś bo wiem ze to jest nie mozliwe by taki dmg robic chyba ze na botach :D )

Opublikowano

Coś Ty, nawet na botach nie wyciągnie 400 dmg. W ogóle przed patchem, gdy tornado trwało 4s, to 8x400=3200 dmg. Już strach pomyśleć co byłoby, gdyby 2x weszło się w tornado. Prawie jak ulti Thanatosa xD

Chcę ten build ^^

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Coś Ty, nawet na botach nie wyciągnie 400 dmg. W ogóle przed patchem, gdy tornado trwało 4s, to 8x400=3200 dmg. Już strach pomyśleć co byłoby, gdyby 2x weszło się w tornado. Prawie jak ulti Thanatosa xD

Chcę ten build ^^

easy penta gg wp takie tornado na FG dac albo GF to lepiej niz smoka na ks'a puscic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...